Yhteystiedot

YHTEYSTIEDOT

MARKO VÄISÄNEN

[email protected]
040 726 5284

LASKUTUS

Verkkolaskuosoite:
003725589421
Maventa (003721291126)

Y-TUNNUS

2558942-1

OSOITE

KOVA Group
Sepänkatu 4 A 7
40100 Jyväskylä

TARINA

Kova Groupin kasvot ovat kaksi palomiestaustaista ammattilaista – Timo Kosunen ja Marko Väisänen. Kova Groupin toiminta alkoi vuonna 2013 halustamme yhdistää palomiehinä hankittu turvallisen köysityöskentelyn osaaminen Markon monipuoliseen rakennusalan ammattitaitoon. Timo kehittää lisäksi digitaalisia ratkaisuja ja hänellä on vahva osaaminen liikkuvan kuvan hyödyntämiseen.

Haluamme auttaa niin yksityisiä kuin julkisia kiinteistönomistajia turvaamaan omaisuutensa arvon, sillä juuri katon kunto ja elementtisaumausten pitävyys ovat keskeisiä tekijöitä koko kiinteistön kannalta.

Olemme molemmat taustaltamme korkean paikan työskentelyn kouluttajia ja Markolla on taskussaan lisäksi teknisen talonrakentajan ja rakennuspeltisepän tutkinnot. Näin voit luottaa siihen, että kohteessasi hoituvat turvallisesti ja ammattitaidolla. 

KOVA Group Saumax on KOVA Groupin elementtisaumauksiin erikoistunut tytäryhtiö. Saumaxin puolelle asiantuntemusta tuo vahvistuksena Miika Lamberg. Myös Miika on taustaltaan palomies-sairaankuljettaja, taskusta löytyy lisäksi rakennusalan työkokemusta vuosikymmenen verran. Saumauspuolella Miika on ollut toteuttamassa mm. Keski-Suomen Sairaala Novan elementtisaumausta.